torstai 10. toukokuuta 2012

Vantaan kaupunkijuhla 12.-16.5.2012

Vantaan kaupunkijuhla 12.-16.5.2012 - Uutiset  :: Håkansbölen kartanolla vietetään äitienpäivää sunnuntaina 13.5. klo 12–15 jos ei nyt maailman, niin ainakin Vantaan suurimman äitienpäiväkakun äärellä. Kakun leipovat ja rakentavat kulinaariset kuvanveistäjät. Kakun valmistumista odotellessa lavalle astuvat oopperalaulajat, jotka saattelevat yleisön herkistäviin ja riemukkaisiin tunnelmiin.
Kulinaariset kuvanveistäjät antavat myös erityishoitoja äideille ja kilteille seuralaisille: isoäidin korvapuustihoito, äidin sydän -punajuuritatuointi, piirakkapulikkajumppa, Allisalsa ja naururyppyjumppa.
Musiikkia on tarjolla aina fanfaarista serenadeihin ja puhallinmusiikista Maija Poppanen -musikaalikappaleisiin. Lapsille on lisäksi kuvataide- ja muuta askartelua, jonglöörausopetusta sekä Taika-Petterin show mankelituvalla, josta huolehtii kartanon puutarhurin Anna-rouva.
Puistossa voi käyskennellä ja samalla osallistua luontopolulle, tai katsoa kaupunginmuseon pystyttämän Kartanon äidit -näyttelyn.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kukkaroa voi kuitenkin keventää ihastuttavassa Pehtorskan kahvilassa. Äitienpäiväkakku on ilmaista.
ÄITIENPÄIVÄN KAKKUKONSERTIN OHJELMA
Kartanon Fiina juontaa ohjelman.

klo 12.00 Avaus ja Vantaan kaupungin tervehdys
klo 12.15 Håkansbölen kartanon laulajat: iki-ihania ooppera-aarioita
klo 13.00 Vantaan musiikkiopiston puhaltajat: Vaskifanfaari äideille
klo 13.10 Kulinaariset kuvanveistäjät: maailman suurin äitienpäiväkakku
klo 13.20 Riki Sorsa laulaa serenadin äideille
klo 13.30 Vantaan Musiikkiopiston Vamos– ja Vandare! –orkesterien keväistä musiikkia
klo 14.00 Taika-Petteri
klo 14.15 Soivat musikantit ja Itä-Vantaan musiikkikoulu: lauluja Maija Poppanen –musikaalista
klo 15.00 Päätössanat
Terveuloa!
Järjestää Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä Hakuverkko -tapahtumaryhmän, Hakunilan seurakunnan, kaupungin liikunta- ja tapahtumapalveluiden kanssa, Hakunilan aluetoimikunnan tuella.

Ei kommentteja: