torstai 19. heinäkuuta 2007

21.7. 02:01

Äänekoskella sijaitseva Info Kirjakumpu on ilmoittanut myyvänsä lauantaina ilmestyvää Harry Potter and the Deathly Hallows -kirjaa heti, kun sen myyminen on luvallista, eli perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 02:01 Suomen aikaa.
Lista muiden kirjakauppojen yömyynneistä ja oheistoiminnasta: Harry Potter -fanit: Taikuutta heinäkuun yössä

Suuret kirjakaupat eivät ole lähteneet yömyyntiin mukaan. Akateemisen ja Suomalaisen kirjakauppojen ohella myös osa Sokoksen myymälöistä avaa ovensa aamuseitsemältä. Aamumyynti ei kaikkia faneja häiritse. Potter-fanien odotetaan perinteiseen tapaan jonottavan teosta kauppojen ulkopuolella. Akateeminen kirjakauppa odottaa ovilleen paria sataa pienempää ja isompaa velhoa. Kauppa on järjestänyt Esplanadin puoleisille ovilleen Internet-yhteyden, jonka avulla fanit kykenevät päivittämään Line Party -blogia kirjaa jonottaessaan. - Uusimmat Uutiset

Suomalaisen Kirjakaupan lähettämä viesti kanta-asiakkaalle:
Harry Potter -sarjan englanninkielinen päätösosa ilmestyy 21. heinäkuuta. Haluttu ja himoittu Harry Potter and the Deathly Hallows on myynnissä Aleksin Suomalaisessa Kirjakaupassa 21. heinäkuuta alkaen.
Olemme varautuneet Potter-fanien ryntäykseen ja avaamme myymälämme kyseisenä lauantai-aamuna jo kello 7. Innokkaimmille jonottajille on luvassa ohjelmaa klo 02.00 alkaen:
arvomme tasatunnein 2 kpl lahjakortteja, joilla voit lunastaa uuden Harry Potter-kirjan myymälästämme. Näyteikkunassa pyörii Harry Potter ja Liekehtivä pikari -elokuva ja myymälän avauduttua voit kuvauttaa itsesi Harry Potter and the Deathly Hallows -kirjan kanteen. Klo 06.00 esiintyy Circus Helsinki: ohjelmassa on käsilläseisontaa, akrobatiaa, jonglöörausta, ihmisjonglöörausta - modernia sirkusta parhaimmillaan!
Jonottajille tarjoamme mehua ja teetä.

Ei kommentteja: